DOĞAN “HEM ÇEVRE ADINA MÜCADELE EDİYORUZ, HEM DE MESLEKTAŞLARIMIZI BİLGİLENDİRİYORUZ”

Çevre adına verdikleri mücadelenin yanında meslektaşlarına ve meslektaş adaylarına yönelik eğitimler, seminerler, paneller ve sempozyumlar yaptıklarını hatırlatan Doğan “Bu tür etkinliklerin icrası aşaması deneyimimizi arttırırken, çevre ve doğanın tahribatında çözüme yönelik önerilerimizi de çoğaltmaktadır” diye konuştu.  
Çevre Mühendisleri Odası Adana şubesi koordinatörlüğünde, odanın öğrenci komisyonu ve bölüm öğrenci temsilciliğinin yürütücülüğünde yapılan Çevresel Paylaşım Sempozyumunun başarıyla tamamlandığını aktaran ÇMO Adana Şube Başkanı Doğan “Zorlu süreçleri içeren bu tür etkinliklerimizi gerçekleştirme aşamasında sorumluluk gözetip, yıllardır emek veren yönetim kurulumuzun katkısı çok mühimdir. Yönetim Kurulumuzun göreve başladığı günden itibaren, bölüm öğrencilerinin daha donanımlı hale gelmesi için gösterdiği gayret ve çaba, güzel sonuçların ortaya çıkmasına vesile olmuştur” dedi.

”ÇEVRESEL SORUNLARI HER KESİM İNSANA ULAŞTIRDIK”

Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Başkanı Kenan Doğan, daha sonra şöyle devam etti;
“Sempozyumdaki temel amaç;  çevresel sorunlar adına söylenecekleri ve çözüm önerilerini dar alan içerisinde kendimiz söyleyip kendimizin dinlemesi değil; her kesimden insanımıza bunların ulaşmasını sağlamaktır. 12-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz sempozyumumuzda hedeflediğimiz durum gerçekleşmiş ve halkın katılımı hepimizi mutlu etmiştir.

“ÇEVRESEL SORUNLARA DİKKAT ÇEKİP, KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETTİK”

Ayrıca Çevresel Paylaşım Sempozyumu’yla; Çevre Mühendisleri Odası Adana Şubemizin gelecek nesillerin yaşamda ki payı adına verdiği mücadeleyi ortaklaştırmak, çevresel sorunlarına dikkat çekmek, geçici çözümler yerine, kalıcı bütünsel çözümler sunmak gözetilen diğer amaçlarımızdandır.  

13 ÜNİVERSİTEDEN KATILIM OLDU

Sempozyuma; Çukurova ile birlikte 13 üniversiteden öğrenciler ve akademisyenler katılım sağlayıp, çeşitli konu başlıklarında sunumlar gerçekleştirmiştir”
Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Başkanı Kenan Doğan, son olarak etkinliğe katkı verenlere teşekkür etti. Doğan ”Benzer etkinliklerin gerçekleşmesi adına emek veren ÇMO Adana Şube Yönetim Kurulu üyelerimize, odamız ve bölüm öğrenci komisyonlarımıza, farklı üniversitelerden etkinliğe katılan öğrenci arkadaşlarımıza ve akademisyenlerimize, omuz verip yanımızda duran tüm çevre dostlarına, Büyükşehir ve Seyhan, Sarıçam İlçe Belediye Başkanlarına, Adana Milletvekilimiz Zülfikar İnönü Tümer Beye, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Tuğba Uçankuş Hanıma, meslek odalarımızın değerli başkanlarına, katkı sunan kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.