Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen 27. Bahar Şenliği Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılmasının ardından bahar şenliği korteji, konserler, spor müsabakaları ve diğer eğlenceli etkinliklerin gerçekleştirilmesiyle tamamlandı. Vize dönemini bitiren öğrenciler şenlik alanında streslerini atarak eğlenceli dakikalar geçirdi.

Konser, Söyleşi, Konferans, Dans ve Birçok Aktivitede Öğrenciler Stres Attı

Öğrenci Kulüpleri şenlik alanında Formula Student ve Hidromobil Araçlarının Sergilenmesi, Denge Bisikleti Etkinliği, Teleskop ile Güneş Gözlemi, Eşleştirme ve Madde Hissetme Etkinliği, Fotoğraf Sergisi ve Şenlik Fotoğraf Hatırası, Korumalı Futbol Gösterisi Go Oyunu Etkinliği, Bilim ve Teknoloji Şenliği Slack Line Etkinliği, Elektrikli Araçların Sergilenmesi, Ok Atma Etkinliği yaparken  “Aşk İyileştirir” söyleşisiyle Yazar Gülşah Elikbank  “İnsan Kalbinin Aşkta ve Sanatta Verdiği Tepkiler” Prof. Dr. Uğur Batı “Aşkın İnsan Zihninde Yarattığı Potansiyeller”  sunumunu yaptı.

“PDR Alanında Güncel Konular” konferansında ise Doç. Dr. İbrahim Keklik Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Kulübü organizasyonunda öğrencilerle buluştu. ÇÜ Öğrencilerarası 3. Dans Yarışması ise Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Tiyatro Kulübü ise “Sorgu” isimli oyunu sahneledi. Etkinliklerin son gününde ayrıca acı biber yeme yarışmasının finali yapıldı. Etkinliklerin son gününde SALBATANU ve THORAX grupları Alternatif Rock dinleyicileriyle gençlik sahnesinde buluştu.