ÇÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Konferans Salonu’nda düzenlenen ve Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin konuşmacısı ise Doç. Dr. Oya Hacire Yüreğir oldu.
 
Mercan,: “Amaç Tecrübe Edindirmek.”
Açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Endüstri Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Beyza Mercan, Yön Eylem Araştırma Kulübü hakkında bilgi vererek amaçlarının fakülte öğrencilerinin deneyimli ve tecrübeleri isimler tarafından bilgi edinmelerini ve bu bilgilerle öğrenim hayatları ve sonrasında tecrübe kazanarak iş hayatında daha başarılı bir birey olmalarını sağlamak olduğunu ifade etti.
 
Doç. Dr. Yüreğir “Geleceğin Mühendislerine Öneriler” konulu sunum gerçekleştirdi.
ÇÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi (MMF) Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü, Elektrik Makineleri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oya Hacire Yüreğir, “Geleceğin Mühendislerine Öneriler” konulu sunum gerçekleştirdi. Doç. Dr. Yüreğir tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Doç. Dr. Yüreğir, Kişilik ve İş Ahlakı, Kendini Geliştirme, Kişilerarası Beceriler, Yabancı Dil Bilgisi, Bilgisayar Bilgisi, Temel Mühendislik Bilgisi, Mühendislik Bilgisi, Sorun Çözme Becerileri, Karar Verme Yeteneği, Teknolojiyi Yönetme Becerisi konularında geleceğin mühendis adaylarına bilgiler aktardı.