Çukobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Seçgin Sakar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhammet Bulut, Yönetim Kurulu Üyeleri Selehattin Güneş, Ali Tecirli ve Genel Müdürü Umut Toklucu ile birlikte ziyaret ettiği Vali Coş’a kooperatifin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Çukobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Seçgin Sakar, kooperatifin yıllar içinde küçüle küçüle mevcut duruma geldiğini belirtirken, yeni yönetim kurulu olarak yeni bir anlayışla hareket edeceklerini ve sadece kooperatifçilik yapmak amacında olduklarını söyledi.

Tarsus’tan Batman’a kadar 34 alım merkezine sahip olduklarını kaydeden Toklucu, “Mevcut sermaye stokumuzla Çukobirlik’e yeniden işlerlik kazandırmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki günlerde başlanacak olan pamuk hasadı öncesinde, üreticileri de memnun edecek şekilde alım fiyatlarımızı belirledik. Amacımız, üreticilerimizin ürünlerini değerlendirirken, Çukobirlik’in de kalkınmasını sağlamak” dedi.

Çukobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Seçgin Sakar, Hentbol branşında Adana’yı süper ligde temsil ettiklerini vurgulayarak, Vali Coş’tan Çukobirlik Spor Kulübü’nün daha başarılı olması için destek istedi.

Vali Coş ise konuşmasında, Çukobirlik Spor Kulübü’ne her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirterek, Yönetim Kurulu Üyelerine, Çukobirlik’in layık olduğu konuma ulaşması için yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.