Hizmetleri sadece Çukurova’da değil, çevre ilçelerde de gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Soner Çetin, “Halkımızdan gelen talepler üzerine, Adana’nın her yerinde hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Halkımızın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşaması, bayramını mutlu geçirmesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Adana için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 ADANA BAYRAMA HAZIR

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yaklaşan bayram nedeniyle temizlik çalışmalarının sıklaştırılmasını ve çok detaylı temizlik yapılması talimatını verdi. Çukurova ilçesinde  ‘Bayram Temizliği’ne hız veren Çukurova Belediyesi ekipleri, ibadethane, çöp konteynırları, sokak ve kaldırım temizliklerini gerçekleştirdi. Ekipler, Başkan Çetin’in talimatı üzerine Çukurova ilçesini de aşarak Pozantı, Tekir, Bürücek yaylalarına çöp konteynırı teslimi yaparak sıcak havalarda, çöp bidonlarının ve konteynırlarının olduğu bölgelerde ağır kokular oluşmaması için, geniş temizlik çalışması başlattı. Ekipler, sokakları parfümlerle temizleyip yıkadıktan sonra ibadethanelerin temizliklerini de gerçekleştirdi.

SONER ÇETİN “İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK”

Temizlik çalışmalarının, gece gündüz aralıksız devam ettiğini belirten Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,  ‘Ramazan ayı nedeniyle, temizlik çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırarak devam ettirdik. İbadethanelerin temizliği de düzenli olarak devam ediyor. Bayram öncesinde tüm hazırlıklarımızı tamamladık” dedi. Hizmetleri sadece Çukurova’da değil, çevre ilçelerde ve yaylalarda da gerçekleştirdiklerinin altını çizen Çetin, “Halkımızdan gelen talepler üzerine, Adana’nın her yerinde hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Halkımızın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşaması, bayramını mutlu geçirmesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Adana için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.