A kalite asfalt yöre esnafı ve vatandaşlardan tam not alırken Başkan Soner Çetin, ‘Çukurova’da bozuk yol bırakmayacağız. Karayolları standardında yol yapıyoruz’’ dedi.

Yaz başındaki asfalt ihalesinin iptali nedeniyle Çukurova ilçesinde kısmen geciken yol yapım ve asfaltlama çalışmaları büyük bir hızla ve üç koldan yeniden başlatıldı. İlçenin Güzelyalı, Belediye Evleri, Kurttepe Ruh Sağlığı Hastanesi arkasındaki üç bölgede üç ayrı ekip tarafından yapılan asfaltlama ve onarım çalışmalarına Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de eşlik etti. Asfalt dökülen yerlerde inceleme yapan Çetin’e vatandaşlar ve esnaftan yoğun ilgi vardı. Gecikmenin nedenini izah eden Başkan Çetin, ‘Parke yol sıkıntılara yol açtığı için asfaltı tercih ediyoruz. Hem vatandaş hem de araç sahipleri memnun’’ diye konuştu.
Güzelyalı’daki ekiplerin çalışmalarını yönlendiren ve bir ara iş aracının başına da geçen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in yolu sık sık vatandaşlar ve bölge esnafı tarafından da kesildi. Çalışanlarına ve kendisine çay, küncülü pide ve börek ikram edilen Başkan Çetin, Birol Safer adlı bir esnafın ‘Çok kaliteli bir asfalt; üstelik çok da hızlı döşeniyor’’ biçimindeki övgü içeren sözleri üzerine ‘İhale iptali yüzünden yaşadığımız kısmi gecikmeyi unutturacağız. Çünkü son derece kaliteli, Karayolları standardında 10 numara 5 yıldız asfalt seriyoruz. İki ekibin dışında yama ekibi onarım yapıyor. Çukurova’da asfaltsız yol bırakmayacağız’’ dedi.