Her salı açılış yaparak rekora imza atan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Huzurevleri Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 14 nolu Çocuk Parkı ve Spor Tesisinin açılışını semt sakinleri ve çocuklarla birlikte yaptı. Açılışta konuşan Başkan Çetin, “Sabahın erken saatlerinde başlayan maratonumuz gece geç saatlere kadar devam ediyor. Açılışını yaptığımız yerleri, hizmetleri anlatmaya zaman yetmiyor. Durmadan, dinlenmeden Çukurova’mızı güzelleştirmeye, hayat standartlarınızı yükseltmeye, halkımızla kucaklaşmaya ve tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Görev süremizin sonunda halkımızın karşısına verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmiş olarak alnımız ak, başımız dik çıkacağız” dedi.


ÇUKUROVA AÇILIŞLARA DOYMUYOR

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova’da her hafta bir açılış yapıyor. Belediye Başkanı Soner Çetin, geçtiğimiz gün Çukurova Belediyesi’nin Huzurevleri Mahallesi’nde yapımını tamamladığı 14 nolu Çocuk Parkı ve Spor Tesisinin açılışını yaptı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı gözlenen açılışa CHP örgütleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Açılışta konuşan Huzurevleri Mahalle Muhtarı Mustafa Karaçor, “Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin’e teşekkür ediyorum. Buraya böyle bir tesis kazandırdığı için kutluyorum. Başkanımızla çalıştığım için mutlu ve gururluyum” dedi.


HUZUREVLERİNE ATATÜRK ÖĞRENCİ YURDU

Açılışta halkın yoğun sevgisiyle karşılanan Belediye Başkanı Soner Çetin, Huzurevleri Mahallesine yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili halkı bilgilendirdi. Çetin, “Görev süremizde Huzurevleri Mahallesi’ne tam 7 adet yeni park ve spor tesisi kazandırdık. Mevcut olan birçok parkı ve spor tesisini baştan aşağı yeniledik. 10278 metrekare mezbelelik olan bu alana kazandırdığımız bu tesisin bugün açılışını yapıyor olmaktan çok mutluyum. Tüm semt sakinlerine sesleniyorum. Evinizin değeri kat be kat arttı. Yeşil alan miktarınız arttı ve yeni bir spor tesisiniz oldu. Huzurevleri Mahallesi’nde şu an 2 ayrı yerde daha park yapım çalışmalarımız devam ediyor. Merakla beklediğiniz kapalı semt pazarı ise çok yakında tamamlanacak ve sizlerle birlikte açılışını gerçekleştireceğiz” dedi. Başkan Çetin, Adana’ya yapılacak en önemli yatırımlardan biri olacak Öğrenci Yurdu’nu Huzurevleri Mahallesi’ne yapacağını söyleyerek, “Adı Atatürk olacak Öğrenci Yurdumuzu Huzurevleri Mahallesine yapacağız. Ve yine çok yakında temel atma töreninde hep bir arada olacağız” bilgisini verdi.


“TÜM GÜCÜMÜZLE HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”



Konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Çetin, “ Sabahın erken saatlerinde başlayan maratonumuz gece geç saatlere kadar devam ediyor. Açılışını yaptığımız yerler anlat anlat bitmiyor. Katıldığımız canlı yayınlarda hizmetlerimizi anlatmaya zaman yetmiyor. Biz sizler için çalışıyoruz. Projelerimiz, hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek. Durmadan dinlenmeden Çukurova’mızı güzelleştirmeye, hayat standartlarınızı yükseltmeye, halkımızla kucaklaşmaya ve tüm gücümüzle halkımız için çalışmaya devam edeceğiz. Görev süremizin sonunda halkımızın karşısına verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmiş olarak alnımız ak, başımız dik çıkacağız” şeklinde konuştu. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği Çetin, beraberindekiler ile tesisi gezdi, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.