Çukurova Belediyesi tarafından birçok semte açılan Emekli Dinlenme Evleri’nin gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Emeklilerimiz artık evleri gibi gördükleri bu tesislere gelerek gün boyunca gazete, dergi, kitaplarını okuyabiliyor, sohbet ederek dinlenme imkanı bulabiliyor. Emekli Dinlenme Evlerimiz yaptığımız en iyi uygulamalardan biri. Yıllarını ülkesi, kenti ve ailesi için emek vererek geçiren emeklilerimize ikinci baharlarında biraz daha huzur verip, onları rahat ettirebiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

“BURASI BİZİM İKİNCİ EVİMİZ OLDU”

Çukurova Belediyesi tarafından ilçenin birçok semtine açılan Emekli Dinlenme Evleri, Adanalı emekliler tarafından yoğun ilgi görüyor. Kış aylarında dinlenme evini dolduran emeklilerin, yaz aylarında da bu tesisleri tercih ettiği dikkatlerden kaçmıyor. Emekli Dinlenme Evleri’nde vakit geçiren emekli vatandaşlar,“Biz emekliler, vakitlerimizi burada geçiriyoruz. Çalıştığımız dönemlerde bu kadar zamanımız olmuyordu. Bir nevi yeni bir hayata başladık bu tesislerle birlikte. Burası bizim ikinci evimiz oldu” diyorlar. Emekliler bu tesislere gelerek, gün boyunca gazete, dergi, kitaplarını okuyabiliyor, sohbet ederek dinlenme imkanı bulabiliyor. Günlük ortalama 5-6 saatini Emekli Dinlenme Evi’nde geçiren vatandaşlar ülke ve Adana gündemini masaya yatırıyor. Emeklilerin buluşma noktası olan bu tesislerin daha da artmasını isteyen vatandaşlar, kendilerine bu imkanı yaratan Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür ediyor.

“ONLARI RAHAT ETTİREBİLİYORSAK NE MUTLU..”

Emekli Dinlenme Evleri’nin yoğun ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Emeklilerimiz artık evleri gibi gördükleri bu tesislere gelerek, gün boyunca gazete, dergi, kitaplarını okuyabiliyor, sohbet ederek dinlenme imkanı bulabiliyor. Yaz -kış Emekli Dinlenme Evlerimiz hiç boş kalmıyor” dedi. Emeklileri dönem dönem ziyaret eden ve onların taleplerini dinleyen Çetin, “Yıllarını ülkesi, kenti ve ailesi için emek vererek geçiren emeklilerimize ikinci baharlarında biraz daha huzur verip, onları rahat ettirebiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu. Çay ve kahve gibi içeceklerin ücretsiz olduğu, ayrıca her türlü günlük ulusal ve yerel gazeteler ile dergilerin bulunduğu Emekli Dinlenme Evleri her sabah 08.30’da açılıp akşam 19.00’da kapanıyor.