Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, iftar çadırının birlik ve dayanışma ile bir arada yaşama mesajı taşıdığını belirterek; “Çukurova’dan elimizin uzandığı her yere sevgi ve hizmet köprüsü kurmaya çalışıyoruz. Kendi değerlerimizi anlatmak için bunlar birer vesile. Şüphesiz bunlar milli, manevi ve çağdaş değerler. Bu değerleri büyütme el tutmadan geçiyor. El tutmanın ifadesi, ritüeli bu iftar sofralarıdır. İftar sofralarına gelen kardeşlerime çok teşekkür ederim. Türkiye'nin birliğe, beraberliğe ihtiyacı var, rahmet ayı Ramazan ayı da buna vesile oldu” dedi.

SALBAŞ VE POZANTI’DAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR

Ramazan Ayı'nın ilk gününden itibaren her gün binlerce kişiye iftar yemeği veren ve Ramazan kolisi dağıtan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Salbaş ve Pozantı’da iftar sofrası kurdu. Halkın yoğun ilgi gösterdiği iftar sofrasına genç yaşlı yüzlerce vatandaş katıldı İftar sofrasına katılan CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Başkan Çetin’e Pozantı’ya gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür etti. Belediye Başkanı Soner Çetin, "Kurulan bu sofralarda, herkes birbiriyle kardeşçe bir araya geliyor. İlçemizde düzenlediğimiz iftar sofralarını iki yıldır ilçe dışına taşıyoruz. Karataş Salbaş’ta ve Pozantı’da iftar sofralarımıza yoğun ilgi gösterildi. Bu etkinliğimizi, diğer ilçelerimizde de sürdüreceğiz" dedi.

“TÜRKİYE’NİN BİRLİĞE İHTİYACI VAR”

İftar çadırının birlik ve dayanışma ile bir arada yaşama mesajı taşıdığını belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,“Çukurova’dan elimizin uzandığı her yere sevgi ve hizmet köprüsü kurmaya çalışıyoruz. Kendi değerlerimizi anlatmak için bunlar birer vesile. Şüphesiz bunlar milli, manevi ve çağdaş değerler. Bu değerleri büyütme el tutmadan geçiyor. El tutmanın ifadesi, ritüeli bu iftar sofralarıdır. İftar sofralarına gelen kardeşlerime çok teşekkür ederim. Türkiye'nin birliğe, beraberliğe ihtiyacı var, rahmet ayı Ramazan ayı da buna vesile oluyor” diye konuştu.