Geçen ay bir araya gelen Çukurova GİAD Kadın Platformu üyeleri, 17 Kasım Cuma günü saat 19.00’da yapılacak konferansın detaylarını görüştüler. Kadın Platformu’nun bu büyük organizasyonunda Stil ve İmaj Uzmanı Rüzgar Mira Okan konuşmacı olacak. Geçen yıl yine Çukurova GİAD Kadın Platformu’un organizasyonuyla Adanalı hanımlarla buluşan Rüzgar Mira Okan’ın “Hanımefendiler, Beyefendiler” konulu konferansı tüm Adanalılara açık olacak. “Nezaket, zarafet ve görgü en güzel aksesuarınızdır” diyen Rüzgar Mira Okan, moda ve giyim üzerine püf noktalarını, trendleri Adanalılarla paylaşacak.
    Adana Hiltonsa’da yapılacak olan organizasyonla ilgili bilgi veren Çukurova GİAD Kadın Platformu Başkanı Gizem Geylani ve Zehra Sakarya, “Derneğimizin yardımlaşma, dayanışma, sosyal projelerine yeni dönemde daha fazla ağırlık vermek için çalışıyoruz. 17 Kasım’daki konferansımızla ilgili komite olarak yoğun tempoda çalışıp, hazırlıklarımızı tamamladık. Rüzgar Mira Okan’ı geçen yıl ilk kez Adana’da misafir etmiştik. Gösterilen ilgi üzerine bu yıl yine sayın Okan’ı Adanalılarla buluşturmayı kararlaştırdık. Tüm Adanalıları beklediğimiz bu etkinliğimize katılmak isteyenler derneğimizden davetiyelerini temin edilebilirler. Konferanstan elde edilecek gelirle Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi’ndeki çocuklara destek olacağız. Bu anlamlı etkinliğimize tüm Adanalıları bekliyoruz” dediler.

    Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya da, “Derneğimizin başkanlığına getirildiğim ilk yıl kurduğumuz Kadın Platformu, 5 yılda çok güzel çalışmalara imza attılar, hayırlı sayısız faaliyetlere imza attılar. Rüzgar Mira Okan konferansının hedefinde de kanser hastası çocuklara yardım bulunuyor. Bu anlamlı etkinliği gerçekleştiren Kadın Platformu’nun tüm üyelerini, destek veren herkesi kutluyorum” diye konuştu.
    Çukurova GİAD, Adana Hilton-SA, Estelite, Gen Pırlanta’nın ana sponsorluklarındaki organizasyona Abdioğulları, ABT Oto Servis, Adil Giyim, Ak Ajans, Ankastreci, ASK İnşaat, Aydın Özkurt, Bioderma, BKM Mimarlık, Celebre, Çukurova Hazır Beton, Doma’s, Ender Mağazaları, Kayahan İş Güvenliği, KİP, Madenci, Nolte Mutfak, Only One Event, Oper Optik, Suzan Aydemir İnşaat, SZD Grup, The Core Sport & Fitness, Volkan Grafik, Yüksel Orman Ürünleri ve Zeynep Temel Okan da sponsor oldular.