Geçen yıl asfalt sezonunu rekorla kapatan ve bu yıla da hızlı bir giriş yapan Çukurova Belediyesi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak havaya rağmen çalışmalarına devam ediyor. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi alan ve ilgili birim müdürlerine çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar veren Belediye Başkanı Soner Çetin, “Çukurova için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. Çukurova’nın çehresini değiştiriyoruz” dedi.

ÇUKUROVA’DA YOL ÇALIŞMALARI TAM GAZ

Türkiye genelinde çöl sıcaklarının görüldüğü şu günlerde ilçede yer alan sokakları asfaltsız bırakmamak için asfalt serimine devam eden Çukurova Belediyesi tam kaplama, onarım ve yama olmak üzere 27 mahallenin tümünde koordineli biçimde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaş memnuniyetini ön plana alan belediye, her seneyi rekorlarla kapatırken bu sene de asfalt seriminde sıcaklığa aldırış etmeden Çukurovalılara hizmet etmeye devam ediyor. Sokakların yapımına hız kesmeden devam eden Çukurova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını geç saatlere kadar sürdürürken ekipler, cadde ve sokakların alt yapı sorunları giderildikten sonra asfaltlama çalışmasına başlıyor.

“ÇUKUROVA’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ”

“Çukurova’nın çehresini değiştiriyoruz” diyen Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı ve ilgili birim müdürlerine çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar verdi. Kurttepe, Karslılar Huzurevleri ve Toros Mahallelerinde asfalt çalışmalarını denetleyen Başkan Çetin, “Ekiplerimiz, Çukurova genelinde belirlenen programlar dahilinde sokaklardaki asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Asfaltlarda oluşan hasarları kış ayları gelmeden onarıyoruz. Çukurova için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. Yeni yollarımızın Çukurovalılara hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, “Belediye Başkanımız Sayın Soner Çetin’e teşekkür ediyoruz. Her söylediğimizi yerine getiren Belediye Başkanımız dile getirdiğimiz istekleri bizi hiçbir zaman geri çevirmiyor” diyerek Çetin’le hatıra fotoğrafı çektirdiler.