Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilecek olan ‘Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları’ 2018 yılında Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ev sahipliğinde Adana’da yapılacak. ÇÜ adına devir-teslim törenine katılan Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Metin Yavuz, üniversite oyunlarının bayrağını Pamukkale Üniversitesi’nden devraldı.
 
Çukurova Üniversitesi, her yıl farklı üniversitede düzenlenen Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor festivali olan Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları'na ikinci kez hazırlanıyor.
Bu yıl Pamukkale Üniversitesi'nde düzenlenen 14. Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları, gelecek yıl yani 2018’de Adana’da Çukurova Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek.
 

Koç Fest Bayrağını Prof. Dr. Yavuz Devraldı.

ÇÜ Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Metin Yavuz,  Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde düzenlenen 14. Türkiye Koç Fest Spor Oyunları finalinde bayrak teslim törenine katıldı. Törende Prof. Dr. Metin Yavuz, üniversite oyunlarının bayrağını Pamukkale Üniversitesi’nden devraldı. Törende; Denizli Vali Yardımcısı, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Spor İl Müdürü, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Kemal Tamer ve Koç Grubu adına Okyar Tuncer hazır bulundu.