Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi yeni yönetimi,  “Gaziler Günü” dolayısıyla Vali Hüseyin Avni Coş’u ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Melahat Olgun, yönetim kurulu üyeleri Ali Akyol, Cüneyt Kaya, Ahmet Işık, Nilgün Bezik ile birlikte Vali Coş’u ziyaret ederek, derneğin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Şehit aileleri ve Gazilerin daima yanında olduklarını belirten Şube Başkanı Ongun, “Tüm şehit ailelerimizi ve gazilerimizi sevgiyle kucaklamak, onların birlik ve beraberliklerini sağlamak, sorunlarını çözmeye çalışmak, gerekli yasal düzenlemelere katkı sunmak, sosyal hayatlarında yardımcı olmak ve bir aile çatısı oluşturmak çabasında olacağız” dedi.

Vali Coş ise, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni yönetim kurulu üyelerini kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Şehitlik ve Gazilik mertebelerinin Millet nezdindeki anlam ve önemini vurgulayan Vali Coş, “Daima şükran ve minnetle andığımız Şehit, Gaziler ve yakınlarını, toplumsal hayatta her zaman baş tacı ederek, layık oldukları saygı ve sevgiyi eksiksiz olarak yerine getirmek, en asli görevimizdir. Şehit ailelerimizin, Gazilerimizin ve derneğimizin yönetici ile üyelerinin daima yayında olup, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.