Çurova Kent Konseyi’nin Kenan Evren Bulvarı’nın isminin Dr. Devlet Bahçeli  Bulvarı olarak değiştirilmesi hakkındaki görüşünü aktaran Fisunoğlu, ismin darbe karşıtı bir isim olması gerekirken oldu bittiyle "Devlet Bahçeli Bulvarı" adının komnmasının yanlışlığına değindi ve gerekirse referandum yapılmasını istedi

İşte Çukurova Kent Konseyi'nin açıklaması;
"Çukurova İlçesinin en uzun caddesi olan Kenan EVREN Bulvarı’nın isminin Dr. Devlet BAHÇELİ  olarak değiştirilmesi  konusundaki görüşlerini sayın kamuoyu ile paylaşmak gereğini duymuştur.
    Çukurova Kent Konseyi cadde, park, meydan, devlet okulu, devlet hastanesi, devlet  üniversitesi   gibi kamu alanlarının ya da kamuya açık kurumların isimlendirilmesinde; Dünyamız, ülkemiz ya da ilimiz için yararlı hizmetlerde bulunmuş, insanlığın  gelişmesine sanat, spor, kültür, bilim alanlarında katkı sağlamış kişi ya da kurumların isimlerinin verilmesi düşüncesini taşımaktadır.
    Nitekim, ilimizde bu vasıfları taşıyan cadde, meydan, okul ve hastaneler bulunmaktadır. Bu isimlendirme yöntemi; hem bu insan ve kurumlara karşı bir değer bilirlilik, saygı ve sevgi örneği, hem de genç kuşakları bilinçlendirerek özendirme konusunda önemli hizmetlerde bulunacaktır.
    İsmi 12 eylül darbesi ile anılan Kenan EVREN  ve adını taşıdığı bulvarın adının değiştirilmesi kamuoyunun uzun süre gündemindeyken Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisinin ani kararıyla hem bulvarın uzunluğu arttırılmış hemde adı Dr. Devlet BAHÇELİ Bulvarı olarak  değiştirilmiştir.
    Oysa kamuoyunun  beklentisi  bulvarın isminin darbe ve darbecilerin  karşıtı sembol isim ve demokrasi vurgusuyla değiştirilmesiydi.
    Faaliyet alanımızda yer alan bulvarın adının değiştirilmesinde öncelikle  ilçede yaşayan   Çukurova'lıların kararı ile değiştirilmesini  önemsiyoruz. Bu çerçevede Çukurova Kent Konseyi olarak bize rağmen alınmış bu kararın değiştirilmesini gerekirse referanduma yoluyla bulvarın isminin değiştirilmesini talep etmekteyiz"