Adana Dişhekimleri Odasında bir araya gelen Adana Dişhekimleri Odası Başkanı Dt. Hasan Yaman ile Türk Ekonomi Bankası(TEB) Bireysel Bankacılık Bölge Satış Müdürü Murat Özdenvar ve TEB Kenan Evren Adana Şube Müdürü Seyhun İşgüzar Batuş, bankacılık hizmetlerinin serbest çalışan dişhekimlerinin muayenehanelerinde yapılmasına ilişkin protokolü imzaladı.

EKONOMİK SIKINTI HAT SAFHADA

Meslektaşlarının işlerini kolaylaştırmanın kendi yükümlülükleri olduğunu belirten Adana Dişhekimleri Odası Başkanı Dt. Hasan Yaman, “Göreve geldiğimiz günden beri meslektaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak için her yolu deniyoruz. Yüklerini hafifletmek için sürekli çalışmalar yapıyoruz. Mesleki anlamda yaptığımız bilimsel etkinliklerin yanı sıra sosyal projelerde üretiyoruz. Bunların hepsi önemli ama ekonomik durum daha önem arz ediyor. Türkiye’de ekonomik sıkıntının had safhada olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Her meslek grubundan vatandaşımız bu ekonomik sıkıntılar içerisinde boğuşmaktadır. Dişhekimlerinide bu sıkıntılardan soyutlayamayız. Dişhekimleride ekonomik sıkıntının içerisindeler. Meslektaşlarımızda işleyişlerini devam ettirebilmeleri için bankacılık hizmetlerini yoğun kullanmaktadırlar. Herkesin maddi olarak sıkıştığı dönemler vardır. Sürekli bankaya ihtiyaç duymaktadır. Meslektaşlarımız muayenehanelerde yoğun çalıştıkları için bu yönde de yaşamını kolaylaştırmak adına TEB ile bir anlaşma yaptık. Meslektaşlarımız iş yoğunlukları içerisinde bankaya gitmeden, banka personeli muayenehanelere gelip, işlemleri yapacak. Dolayısıyla meslektaşlarımız da bu sıkıntıdan kurtulmuş olacak ve kendisini tamamıyla işine odaklayacaktır. Bu sözleşmede bu var. Adana Dişhekimleri Odasına üye olan dişhekimlerine bu şekilde uygulanacağı için biz yönetim olarak bundan mutluluk duyuyoruz. Bu anlaşmada bizlere kolaylık sağlayan TEB Kenan Evren Şubesi Müdürü Seyhun İşgüzar Batuş Hanıma ve TEB Bölge Müdürü Murat Özdenvar’a teşekkür ediyorum.

 

BİR TELEFON İLE HİZMET YANLARINDA

İmzalanan protokol ile dişhekimlerinin artık banka şubelerine gitmeyeceğini ifade eden Türk Ekonomi Bankası Bireysel Bankacılık Bölge Satış Müdürü Murat Özdenvar, Bir telefon ile bankacılık hizmetlerini dişhekimlerinin ayaklarına götüreceklerini söyledi. Özdenvar, “Adana’da en yaygın şube ağı olan bankalardan birisiyiz. Dişhekimlerine mevduattan, krediye. Konut kredisinden taşıt kredisine kadar kredi kartı dahil tüm bankacılık ürünlerini muayenehanelere taşıyarak yeni bir anlayış yarattık. Hekim bankaya gelmeden bankada vereceğimiz hizmeti dişhekimlerinin kendi muayenehanelerinde vereceğiz. Dişhekimi değerli zamanını kaybetmeden, yorulmadan, bankaya gelmeden bir telefonla bankacılık işini halledecek. Bu protokol ile bunu taahhüt ediyoruz.” Dedi.

TEB Kenan Evren Adana Şube Müdürü Seyhun İşgüzar Batuş’unda hazır bulunduğu toplantıda karşılıklı olarak protokol imzalandı.