Medeniyetimizin köklü geleneklerinden olan bayramlaşmanın, sadece manevi değerlerin değil, nesilleri biraraya getirerek, sosyal ve kültürel değerlerin korunması ve yaşatılması açısından da büyük bir rolü olduğunuanımsatan Başkan Dolgun “Günümüz koşullarında biraraya gelmekte zorlanan dedeler-nineler, anneler- babalar, çocuklarbayramlar sayesinde, birlikte farklı paylaşımlarda bulunuyor. Bayramlar, her zaman olduğu gibi çocukların gözünde anlam buluyor” ifadelerine yer verdi.
Bayramların, dargınların barışmasına, insanların kavuşmasına da vesile olduğuna dikkati çeken Dolgun,mesajında şunları kaydetti:
“Millet olarak, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla kenetlenmeliyiz. Yaşadığımız sıkıntılı ve zor dönemin üstesinden gelebilmek için, hepimizin birbirine ihtiyacı var. Bir olarak, birlik olarak, kenetlenerek daha güçlü olabiliriz.
Türkiye Kamu Sen ailesi adına Kurban Bayramını kutluyor, çocuk neşesinin eksilmediği, coşkuyla kutlayacağımız nice bayramlar geçirmeyi temenni ediyorum.”ifadelerine yer verdi