İtimat Dolmuş Kooperatifi Başkanı Sabri Doğan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a seslenerek düzenleme çalışmalarından dolayı iyice kilitlenen Küçük saat trafiğinin rahatlaması için alternatif yolların açılması çağrısında bulundu.

ESNAFDA BİZDE MAĞDURUZ

Cemalpaşa Kooperatifi ikinci Başkanı Ahmet Çam ve yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda açıklamada bulunan Sabri Doğan, yaklaşık 8 aydır devam eden düzenleme çalışmalarında çevre esnafın iş yapamaz duruma geldiğini hatırlatarak “Esnafla birlikte bizlerde mağdur olduk. Bir dolmuşun günlük sefer sayısı maksimum 8’dir, böylelikle akaryakıtını, sigortasını, çalıştırdığı şoförün ücreti ile sigortasını karşılar, ancak geldiğimiz noktada sefer sayımız 4’e, 5’e kadar düştü. Mağdur olduk. Bizim bu mağduriyetimiz belediyenin açacağı alternatif yollarla karşılanabilir” dedi.

Kentin doğusu, batısı, kuzeyi ve güneyinden yolcu taşıyan tüm araçların ortak güzergahının Küçük Saat olduğunu belirten İtimat Dolmuş Kooperatifi Başkanı Sabri Doğan, “Büyükşehir Belediyesi’nin son zamanlarda yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz, özellikle yolların asfaltlanması takdir ediyoruz, başta Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz olmak üzere tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyoruz. Ancak, bir taraftan güzel işler yapılırken, diğer taraftan esnafların mağdur edilmemesini arzuluyoruz. Bu sıkıntıların giderilmesini en kısa zamanda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Zihni Aldırmaz’dan bekliyoruz” diye konuştu.