Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Yönetim Kurulu toplantıları sürüyor. 8 Kasım’da Adana Öğretmenevi’nde divan üyeleri ile gerçekleştirilen toplantıda gündeme yönelik konular masaya yatırılırken üyeler ve yönetim kurulu fikir alışverişinde bulunarak gündem başlıklarını değerlendirdi.
Gündemin ana başlıkları arasında kanun hükmünde kararname ile meslekten ihraç edilenler, açıkta bekleyenler ve dönüş yapanlar konusu yer alırken, üyelere uygun konut projesi, ilçe ziyaretleri, ‘Her sınıfın bir yetim kardeşi var’ projesi, işyeri temsilcilerinin belirlenmesi, öğretmenlerin rotasyonu ve Eğitim-Bir-Sen’e yeni bina alınması gibi başlıklar da gündemi belirleyen konular arasındaydı. 

Yaklaşık iki saat süren toplantıda istişare edilen konuları değerlendiren Memur-Sen Adana İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, “ Karamsarlık insanı tüketen bir ruh halidir. 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine karşı gösterdiğimiz birlik ve beraberlikten yola çıkarak yolumuza devam ediyoruz ve edeceğiz. İnsan kaybedeceklerine değil kazanacaklarına odaklanırsa muvaffak olabilir.”şeklinde konuştu.