15 ilçede 11 bin üyesi bulunan Eğitim Bir Sen Adana, yaklaşık 900 iş yeri temsilcisine eğitim vermek üzere formatör eğitim programına katılım sağlıyor.
Eğitim Bir Sen Adana Şubesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Dalak, Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı Emin Doğan, Genç Memur Sen ve Genç Eğitim Bir Sen Adana İl Başkanı Gökhan Yıldırım, Sendikal Eğitim Formatörlüğü Programı kapsamında sendikal eğitim alacak ve iş yeri temsilcilerine aldıkları eğitim çerçevesinde seminerler düzenleyecekler. 
18-21 Kasım tarihleri arasında düzenlenen eğitim programı kapsamında ‘Sendikal Hareket ve Teşkilat Kültürü’, ‘Sendikal Temsil ve Algı Yönetimi’ ve ‘Kazanımlar’ şeklinde üç ana başlık altında seminerler düzenleniyor. Bu bağlamda iş yeri temsilcileri sendikal hizmet ve teşkilat kültürünü öğrenme fırsatı bulacaklar.
Eğitim Bir Sen Genel Merkezi tarafından organize edilen programa katılan Adanalı eğitimciler, Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer ile istişarede bulundu. Mehmet Sezer ise formatör eğitim programı katılımcılarına başarılar dileyerek, “Eğitim, sonu olmayan bir okyanus gibidir. Her daim öğrenmeye açık bir sendika olarak, sendikal faaliyetlerimiz kapsamında her zaman daha iyiye ulaşmanın peşinde ilerleyeceğiz. Üyelerimize ve eğitim dünyasına hizmet etmek en büyük hedefimizdir.”Dedi.