Sosyal sorumluluğunu unutmayan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şubesi, üyelerine karınca kararınca katkı sağlamak amacıyla iş yerleriyle “İndirimli anlaşma” projesine bir yenisini daha eklemeyi başardı. TÜED Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, Adana’da 12 alışveriş merkezi bulunan EKOROMA ile protokol imzaladıklarını açıkladı.

EKOROMA Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Halil İzlemek ve Genel Müdür Özcan Balioğlu, TÜED Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek ile protokol imzaladı. Yapılan protokol uyarınca, TÜED’e üye olan emekliler, kendilerine en yakın bir ECOROMA Alışveriş Merkezi’ne giderek, alış veriş merkezinin kendilerine vereceği kartı alarak, alış verişini yapacak ve anında da indirimden yararlanabilecek.

İmza töreninden sonra bir açıklama yapan ECOROMA Yönetim Kurulu Başkanı Halil İzlemek,” Sosyal sorumluluk duygusuyla hareket etmekten dolayı mutluyuz.  Yaptığımız anlaşmaya göre 1 ile 5 bin arasında % 4, 5 ile 10 bin arasında % 5, 10 bin ve üzerindeki emekli potansiyeline % 6 oranında bir indirim hemen uygulanacaktır.  Alkol ve sigara dışındaki tüm ürünler indirime tabidir. Emekli kardeşlerimize en iyi hizmeti vermenin heyecanı içinde olacağız. Anlaşma hayırlı uğurlu olsun.” dedi.  

58. ANLAŞMA

TÜED Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek de, derneklerine üye olan emekli kardeşlerine yardımcı olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Yönetim kurulumuz şu ana kadar çeşitli iş yerleriyle 57 indirim anlaşması imzaladı. Her atılan imza, emeklimizin bütçesine artı değer kazandırmıştır. EKOROMA da 58. anlaştığımız iş yeri oldu. Bizlere yardımcı olan Sayın Halil İzlemek’e ve Sayın Özcan Balioğlu’na teşekkür ediyoruz. Anlaşma hayırlı uğurlu olsun.

TÜED Adana Şubesi olarak, kıt kanaat geçinen emekli üyelerimize katkı sunmaya devam edeceğiz. Arayışlarımız sürmektedir.”