Türkiye emekliler Dernegi Adana Şube Başkan adayı  Ali  Vuranay ve ekibi  tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Adana’nın hemen hemen tüm mahallelerini dolaşarak üyelere ulaşmaya çalışan  Vuranay, emekliler in sorunlarını  masaya yatırarak ,çözüm yollarını anlatmaya çalışıyor.Ülkemizde yaşanan emeklilerin var olan sorunlarını  dile getirmek ve çözüm yolu sunabilmek için aday olduğunu açıkladı.

 Türkiye emekliler derneği Adana şube başkan adayı Ali  Vuranay ve Yönetim kurulu adaylarından  Efraim Özdemir, Zekeriya Çiller Saim Yel ve İsa Alçı  ile birlikte biz yola çıktık.Yolumuz uzun ve engebeli önemli olan bu engebeleri hep beraber birlikte aşmak ve sorunları çözmek için yola çıktık dedi.

 ‘’Biz bu yola önce Allah sonra dostların sayesinde hedefe ulaşmak için  göreve talip olduk .İnanıyoruz ve tüm dostlara güveniyoruz,biz bu seçimi rahatlıkla kazanacağımıza eminim”dedi.

Emeklilere yapılan,sağlıklı her hangi bir Toki çalışması yok .Göreve geldiğimizde,kentsel dönüşümden ziyade,derneğimizin geliri ile bir şeyler yapmaya gayret edeceğiz. Emekli sitesi kurmak için bir projemiz var.Projeyi hayata geçirmenin yolu ,kendi ayaklarımız üzerinde durmaktan geçer. Derneğimizin şu an son şekliyle 45 -50 bine yakın üyesi bulunmaktadır.Kendi olanaklarımızla 20 -30 dönümlük arsa almayı planlıyoruz.Emekliler sitesini biz hayata geçireceğiz.Bundan asla emekli arkadaşlarımızın şuphesi olmasın dedi.
 

Projelerimiz arasında sosyal aktivitelerimiz olacaktır.Kütüphane,tiyatro alanları çalışmalar yapacağız. Emekli,dul yetimler için ihtiyaç sahiplerine erzak yardımı yapacağız.Bizim görev anlayışımızda laf yok hizmet olacaktır. Birlik beraberlik içerisinde hizmet üreteceğiz.Bu güne kadar derneğimiz için,gerçekten karınca kadarıyla,kim  hizmet sunmuşsa saygı duyuyoruz.

Emekli Dul ve yetimlerimizin,okumakta ihtiyacı olan torunlarına burs  vereceğiz. Bu gün biz 50 bin üyesi olan bir derneğiz. Gerçekten ihtiyacı olanlara burs vermek,o kadar’da ,zor biş değildir. Önemli olan hizmet sunma'da samimi  olabilmektir diyerek konuşmasını bitirdi.