Bugün Türkiye’de sektörün dördüncü büyük gurubu olmanın gururunu yaşarken, siz emeklilerede hizmet vermekten  büyük menmunluk duyduğunu dile getiren ,Özülkü Şirketler Gurubuna bağlı  Özel Adana Hastanesi ve Özel Güney Hastanesi Genel Koordinatörü Şule Özülkü”Özel  Adana hastanesi ve Özel  Güney Hastanesi olarak  hasta menmuniyetini ön planda tutmaktayız. Siz Emekliler Derneği ilede yaptığımız  protokol gereği  emeklilerimizin tedavilerini  burdan yapmanın  menmuniyeti içersindeyiz.Emekli kardeşlerimiz bizim  baş tacımız “dedi.

Türkiye Emekliler Derneği  Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek “

Emekli kardeşlerimize birlikte güç birliği yapmak bizim çalışmalarımıza da dört elle sarılmamıza vesile oluyor. Biz elimizden gelen her türlü desteği vermekteyiz.

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesi olarak, emeklilerinin hak ve menfaatlerini korumak, kollamak, gözetmek bizim için öncelikli görevdir.Bizim görevimize  bu şekilde destek veren  Özel  Adana Hastanesine çok teiekkür ediyoruz mi,nnettarız”dedi.

Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Seyfi H. İyiyürek, zor durumda olan emekliye yardımcı olabilmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek şu görüşlere yer verdi.

" Özel Adana Hastanesi ile  protokol imzalalamıştık  Bundan böyle emeklilerimiz buralarda derneğimize ait tanıtım kartı ile tedavilerini ve ameliyatlarını yaptırabilme imkanı buldu. Bizlere bu konuda destek olan Özülkü Şirketler Gurubuna bağlı  Özel Adana Hastanesi ve Özel Güney Hastanesi Genel Koordinatörü Şule  Özülkü hanım efendiye  şükranlarımızı sunuyoruz”diye konuştu