Yüreğir İlçesinde Çelemli Lokantasında sohbet havasında geçen toplantıda basın mensupları sordu Şube Başkanı Kocatürk cevapladı.
Başkan Kocatürk, kongre dönemine girdiğimiz şu zamanda adaylık açıklaması yapan dört arkadaşımıza da başarılar diliyorum. Şube seçimlerinde aday sayımızın artması ve rağbet olması bizlere onur veriyor. Bizim bu şubeyi devir aldığımızda 2500 olan üye sayımızı 7500 e yükseltmemiz de tabiki aday sayımızın da artmasına vesile olmuştur. Şube üye sayımız 2500 iken Yavuzlar şube olan ismimiz üye sayımızın artması ile Yüreğir olarak değişmiştir dedi.
Yüreğir Şube Başkanı Kocatürk göreve geldiğimiz günden bu yana çalışmalarımız sadece üye sayımızı çoğaltmak olmadı. Yaptığımız çalışmalar arasında 15 hastane ile yaptığımız özel anlaşma üyelerimizin takdirini kazanmıştır. Yaptığımız anlaşmalar ile Özel hastaneleri ücret vermeden kullanabilen emeklilerimiz uygulamadan memnuniyetini dile getirdikleri için önce 2 olan anlaşma hastane sayımızı 15 hastaneye çoğalttık.
TÜED (Türkiye Emekliler Derneği) Yüreğir Şube Başkanı Nağış Kocatürk hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecektir  dedi.  Kocatürk, Emeklilerimizin dul ve yetim yakınlarının yaşam şartlarını iyileştirmek adına 180 adet daire yapacağız. Sarıçam İlçemize bağlı Buruk Mahallesinde aldığımız arsamızın proje çalışmaları devam ediyor, yakın zamanda tamamlanacak olan projelendirmemizi yine siz basın mensupları aracılığıyla müjdeli haberimizi halkımıza duyuracağız şeklinde konuştu.
Yüreğir Şube Başkanı Kocatürk, hükümetin emeklilere yaptıkları zammı eleştirerek Milletvekillerine çömçe, emekliye kaşık ile verilen zam biz emeklileri fazlasıyla incitmiştir dedi. Kocatürk Başbakanın elini vicdanına koyması gerektiğini dile getirirken , Komşusu açken tok gezen bizden değildir.(Hakim,II, 15, Heysemi, VIII,167) sözünü hatırlattı. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın ilgisizliğinden de yakınan Başkan Kocatürk 7500 üyeyi yok sayanı biz hiç tanımayız şeklinde konuştu. 
Yüreğir Şube Başkanı Kocatürk toplantı sonunda basın mensuplarına tek tek teşekkür ederek. Kongre dönemimizin tüm aday arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim dedi. Birlikten kuvvet doğar diyen Başkan Kocatürk 14 Mart 2015 in seçim tarihi değil, kardeşlik bağımızın güçlendiği tarihtir şeklinde konuştu.