Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ilçelerde yaptığı ziyaret ve denetimlerde ilk olarak Tufanbeyli ilçesini ziyaret etti. Tufanbeyli İlçe Emniyet Amirliğinde incelemelerde ve denetlemelerde bulunan Aktaş, daha sonra Tufanbeyli Kaymakamı Ferhat Atar'ı makamında ziyaret ettikten sonra Tufanbeyli Belediye Başkanlığında Belediye Başkanı Av. Remzi Ergü'ye ziyaret gerçekleştirdi.



Zafer Aktaş Tufanbeyli'den Saimbeyli'ye geçerek burada ilk olarak Saimbeyli İlçe Emniyet Amirliğinde inceleme ve denetlemede bulundu. Aktaş, daha sonra Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe'yi ziyaret ederek makamında bir süre sohbet etti. Son olarak Feke ilçesini ziyaret eden Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Feke İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek burada görev yapan personeli denetledi. Feke ilçesi ziyaretinde Feke Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan ve Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel'i makamında ziyaret etti.



Zafer Aktaş, ilçelerde gerçekleştirdiği denetimler sırasında İlçe Emniyet Amirliklerinde görev yapan emniyet çalışanlarına görevlerinde dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyarılarda bulunarak görevlerinde başarılar diledi.