Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Adana Şubesi, eğitim çalışmalarına ağırlık veriyor. EMO, bu kapsamda Çukurova Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Biyomedikal Mühendisliği Bölümünde okuyan EMO Genç üyeleriyle tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıya Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mak, EMO’nun öğrenci üyeleri ve teknik personeller katıldı.

ETKİNLİKLER PLANLANDI

 2017 – 2018 öğretim yılı birinci EMO-Genç toplantısı EMO’nun Güzelyalı Mahallesi’ndeki yeni yerinde gerçekleşti. Biyomedikal ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümlerinden her sınıftan öğrencinin katıldığı toplantıda öğrencilerden gelen talepler doğrultusunda dönem içinde yapılacak etkinlikler planlandı. 
EMO Adana Şube Başkanı Mehmet Mak, dünyanın tüm ülkelerinde gelişen teknoloji doğrultusunda elektrik, elektronik alanında geri planda kalmamak adına eğitim çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyledi. 

YOĞUN KATILIM

Mesleğin geleceğine yönelik bilgi paylaşımında bulunan Mak, eğitim programları kapsamında öğrencilerle teknik geziler, stajlar, paneller, sempozyumlar ve bilgisayar programları planladıklarını söyledi.
Yoğun katılımın gerçekleştiği toplantı dilek ve önerilerle son buldu.