ESOB Eğitim ve Hizmet Binası’ndaki makamında düzenlenen törende, oda genel sekreterleriyle bir araya gelen Birlik Başkanı Kazım Barışık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde şehir dışında bulunması nedeniyle, günlerini yüz yüze kutlayamadığı için üzüldüğünü ifade ederken, hepsinin Kadınlar Günü’nü bir bir tebrik edip, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam diledi.

 

Adana ESOB’a bağlı Adana Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Oğuz tarafından, Başkan Barışık’ı temsilen törene katılan genel sekreterlere kırmızı karanfil dağıtıldı.  

 

Barışık, Birlik Genel Sekreteri Sema Kartalmış’ın da hazır bulunduğu törende, hizmette 15.yılını geride bırakan Adana Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Sekreteri Safiye Eşkut, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Esnaf Odası Genel Sekreteri Esmeray Kazancı İncirligöz, Adana Oto Motor Tamircileri Esnaf Odası Genel Sekreteri İnciser Koçak, Adana Sıhhi Tesisatçılar Esnaf Odası Genel Sekreteri Nimet Kalaycı’ya birer kalem seti ve teşekkür belgesi vererek, bundan sonraki yaşamlarında başarılar temenni etti.

 

Barışık, törene katılan oda genel sekreterlerine hitaben yaptığı konuşmada “Hepinizi kutluyorum. Dürüstlük kadar yüce bir olay yok. Her zaman başınız dik olur. Her yerde aslanlar gibi konuşursunuz. Aman yavrularım, doğru olun, işinizi sevin, yüzünüz hep gülsün,  dikkatli çalışın. Başkanlarınızın, yönetiminizin gözünden kaçanlar olabilir, onları uyarın, bilgilendirin. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Allah işinizi rastgetirsin” dedi. Barışık, ayrıca genel sekterlere içeriğinde “Ahilik İlkeleri” üzerine sözler bulunan birer sertifika verirken, katılımlarından dolayı da kapıda uğurlayarak teşekkür etti.