Adana Sanayi Odası Başkanı (ADASO) Sadi Sürenkök’ün de bulunduğu ziyarette Site Başkanı Cengiz Erdoğanoğlu, siteye yapılan hizmetlerden dolayı Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti, sorunlarını anlatarak destek istedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Adana’ya yaptığı hizmetlerden de övgüyle söz eden Erdoğanoğlu, “Özellikle peyzaj uygulamaları ve trafik sorununun çözümüne yönelik çalışmaları taktirle karşılıyoruz. Sitemize yaptığınız hizmetlerden dolayı tüm esnafımız adına teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da desteğinizin devamını bekliyoruz” dedi.

ADASO Başkanı Sadi Sürenkök de, küçük ve orta ölçekli sanayi sitelerine Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği destekten çok memnun olduklarını kaydetti. Sadi Sürenkök, sitelerin sorunları konusunda Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman duyarlı olduğunun altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zihni Aldırmaz da, “Biz halkımızla, esnafımızla, odalarımızla birlikte her zaman omuz omuza çalışıyoruz. Her türlü sorununuzda her türlü desteği vermeye her zaman hazırız” şeklinde konuştu.