Adana Adnan Menderes Bulvarı Seyhan Gölü Çevresi Esnafı Dayanışma Geliştirme Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Öztürk Kolcuoğlu ve dernek yönetim kurulu üyeleri Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’ı ziyaret etti.

Nezaket ziyaretinin yanı sıra, esnafın yaşadığı sorunları içeren bir dosyayı Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’a sunduklarını belirten Öztürk Kolcuoğlu, “Kamuoyun bildiği gibi, esnafımız uzun süredir yaşam mücadelesi veriyor. Esnafımızın bölgeden tahliye istemiyle başlayan ve mühürlemelerle devam eden olumsuz süreç devam ediyor. Biz de emniyet müdürümüze, 150 esnaf adına sorunlarımızı içeren bir dosya verdik. Hem kendisine nezaket ziyareti gerçekleştirmek, hem de sıkıntılarımızı aktarmak istedik. Çok yoğun olmalarına rağmen bizleri kabul etme inceliği göstermelerinden dolayı kendilerine müteşekkiriz. Sorunlarımız çözülmese bile, bize gösterdikleri ilgi ve alaka moralimizi yükseltti.

Ziyarette Öztürk Kolcuoğluna, dernek yönetim kurulu üyeleri İbrahim Şenbayrak, Duygu Arzu Şenbayrak, Erol Büyükkardeşler, Zeki Tohumcuer ve İsmet Oruç eşlik etti.