Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası'nda, Birlik Başkanı Nihat Sözütek'in makamında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine CHP Adana Milletvekili Adayı Müzeyyen Şevkin, Terziler Federasyonu ve Adana Terziler Odası Başkanı Sinan Turhan, Elektrik ve Elektronikçiler Federasyonu Başkan Vekili ve Adana ETESO Başkanı İsmail Abike, Birlik Başkan Vekilleri, Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş ile Adana TKKNNEO Başkanı Kenan Yılmaz, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Adana Tatlıcı, Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Metin Taylancı, Kozan Şoförler Odası Başkanı Mustafa Atlı, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı  ile birlik yönetim ve denetim kurulu üyeleri, il ve ilçelerden gelen esnaf odası başkanları, oda genel sekreterleri ile kurum personeli katıldı.

 

Birlik  ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Sözütek ile Başkan Vekili Göktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, törene katılan tüm misafirlerini ayakta karşılayarak, tokalaşıp,bayramlaşırken, kurum personeli tarafından, çay, kahve, çikilota ve kolonya ikramında bulunuldu.

 

Başkan Sözütek, törene katılan misafirleri ile yönetim kurulu üyeleri, esnaf odası başkanları, oda genel sekreterleri ve personeline ayrı ayrı teşekkür ederek, sağlık, mutluluk ve başarı diledi.

 

Sözütek, "Katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bayramlar,birlik,beraberlik ve hoşgörünün sembolüdür. Bayramlarımız, barış ve  kardeşlik duygularımızın en üst seviyeye çıktığı günlerdir. Hepimiz bu bayramlarda birlik olmalı, kenetlenmeliyiz. Birlikteliğin ve dayanışmanın toplumsal bir mutluluğa dönüştüğü, dostlukların pekiştiği ve paylaşılan acıların hafiflediği en özel zamanlardan biri olan Kurban Bayramı’nın, insanlığın huzur, barış ve esenliğine vesile olmasını temenni ediyor, bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, hepinize, saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum"dedi.