YILDIZ “SORUNLARI BİLİYORUZ, ÇÖZECEK BİLGİ VE BİRİKİME SAHİBİZ”

Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte odaya kayıtlı üye esnafı ziyarette sorunları bir kez daha not aldıklarını aktaran ETESO Başkan Adayı Cem Ceyhun Yıldız, “1988 yılından beri oda üyesiyim. Bu nedenle sorunları yakından biliyorum. Buna rağmen Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte uzun süredir odamıza kayıtlı esnafımızı ziyaret ederek bire bir sorunları dinledik. Sorunlara vakıfız” dedi.

Ekibiyle birlikte sorunları çözecek bilgi birikime sahip olduklarını aktaran Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü;

“Oda üyelerimize yönelik yeni çıkan teknolojik ürünler ile ilgili, üretici firmaların uzman eğitimcileri aracılığıyla eğitim seminerleri düzenleyeceğiz. Oda bünyesinde oluşturacağımız yardımlaşma fonu ile sağlık sorunu yaşayan veya işletmesi çeşitli nedenlerle zarar gören üyelerimize destek olacağız. Üyelerimizin tanışıp kaynaşması için organizasyonlar yapacağız. Ayrıca odamıza, üyelerimizin faydalanabileceği sosyal tesis kazandırmak istiyoruz”

“ESNAF İLE ENERJİSA ARASINDAKİ İŞLEMLERİ HIZLANDIRMAK İÇİN ÇABALAYACAĞIZ”

Odaya üye işletmelerin Enerjisa ile ilgili işlemlerine de değinen Yıldız, “Üyelerimizin Enerjisa ile olan bürokratik işlemlerini hızlandırmak için gerekli girişimlerde bulunacağız. Böylece üyelerimize zaman kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

“HALKI BİLGİLENDİRİP, ODA ÜYESİ ESNAFA YÖNLENDİRECEĞİZ”

Halkı,  can ve mal güvenliği için mesleğini bilinçli ve kaliteli yapan Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası’na kayıtlı, kalifiye elemanları bulunan işletmelere yönlendirmek için çalışmalar yapacaklarını aktaran Oda Başkan Adayı Cem Ceyhun Yıldız, “sektörümüzün tüketicilerini kendi güvenlikleri için medya aracılığıyla bilgilendirecek ve kalifiye elemanı bulunan oda üye esnafımıza yönlendireceğiz. Bilgilendirme konusunda ısrarcı olacak ve bunu kampanyaya dönüştüreceğiz. Bu konuda Adana Valimizle de görüşerek işbirliği sağlamaya çalışacağız” diye konuştu.


“YÖNETİM KURULU OLARAK GÖREVE HAZIRIZ”

Pazar günü yapılacak Olağan genel kurulda Oda Üyelerinin desteğini beklediklerini belirten ETESO Başkan Adayı Cem Ceyhun Yıldız “üyelerimizin desteğiyle yeni dönemde farkındalık oluşturacak hizmetler yapacağız. Tüm üyelerimizin desteğini bekliyor, Yönetim Kurulu üyelerimizle göreve hazır olduğumuzu belirtiyoruz” dedi.

ETESO YÖNETİM KURULU ADAYLARI ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR

Başkan: Cem Ceyhun Yıldız, 2. Başkan: Mustafa (Haldun) Akkapulu, Üyeler; Mehmet Ali Biricik, Ziya Aksoy, Tuncay Tuncer, Erdal Aktulum ve İsmail Yıldırım

Denetim Kurulu Üyeleri; Müslüm Tamer Ayberk, Mehmet Songu, Aziz Külahlı