Palyaço kıyafetleri giyen ekip minikleri güldürdü, birlikte şarkı söyledi ve oyunlar oynadı.

EDOSK ekibi, Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Pediatrik Onkoloji Servisi'nde lösemi tedavisi gören çocukları ziyaret etti.  EDOSK Onursal Üyesi Adanalı sanatçı Serhan Kelleözü lösemili çocuklara 2 saat süren müzik dinletisi sundu. Kelleözü’ne eşlik eden minikler, 2 saat boyunca eğlendi, moral depoladı.

Böylesi anlamlı bir etkinliğin içinde yer almaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Everest Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Fatih Kurt, “Çocukların yüzlerinde gülümseme görmek, bu gülümsemeye aracılık yapmak için oradaydık. Her bir çocuğumuzla tek tek ilgilendik ve onlara balon, boyama kitapları hediye ettik. Birlikte şarkılar söyledik ve oyunlar oynadık” dedi.

Kurt, etkinliğe gitarı ve mızıkası ile destek vererek çocukların yüzlerinin gülmesinde en önemli katkıyı koyan Adanalı sanatçı ve Kulübün Onursal Üyesi Serhan Kelleözü’ne, kulüp üyesi ve proje sorumlusu Duygu Çulha’ya da duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti. Kurt sözlerini şöyle sürdürdü: “ Sevgi paylaştıkça çoğalır ve moral desteğe ihtiyacı olan miniklerimizin yanında olmak ve onlarla beraber zaman geçirmek istedik. Everest Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü yönetim kurulu ve üyelerine teşekkürler ediyorum.”