Milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışıyla insan odaklı hizmet maratonunu molasız sürdüren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ile birlikte Fekeli hemşehrilerinin yüzünü güldürecek 6 projeyi daha hayata geçiriyor. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Feke Belediyesi’yle ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarla, ilçeye mesire alını, sentetik çim futbol stadı, yüzme havuzu, düğün salonu, fitness salonu ve hayvan pazarı kazandırılıyor. 


4 MİLYON LİRALIK YATIRIM
Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile uyum içinde çalışıp, Fekeli hemşehrilerinin refah düzeyini arttıracak hizmetlere imza attıklarını, son olarak toplam yatırım bedeli 4 milyon lirayı bulan 6 projeyi tamamlama aşamasına getirdiklerini belirtti.


SOSYAL HAYAT GELİŞİYOR
Başkan Hüseyin Sözlü’ye Fekeliler adına şükranlarını sunan Başkan Ahmet Sel, “Göksu kıyısında Çığılıpınar mevkiinde oluşturduğumuz mesire alanımızda aileler kameriyelerde keyifle piknik yaparken, çocuklarımız oyun parkında gönüllerince eğlenecek. İlçe merkezimizde açılışına sayılı günler kalan 1000 seyirci kapasiteli futbol stadımızın zeminini sentetik çim ile kapladık. 500 kişilik düğün salonumuz ve fitnees salonumuz da sosyal belediyecilik anlayışımızın birer yansıması olarak, Fekeli hemşehrilerimizin hizmetinde olacak” dedi. 


HAYVANCILIĞA DESTEK DEVAM EDİYOR
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınma projeleri kapsamında güneş paneli, fidan, damızlık koç ve mısır silajı yem desteklemelerinin devam ettiğini anımsatan Başkan Ahmet Sel, “Feke’de hayvancılığın gelişmesi için Başkan Sözlü ile omuz omuza gayret gösterirken, hemşehrilerimizin büyük emek vererek yetiştirdiği küçükbaş ve büyükbaş hayvanların gerçek değerinde satışının yapılması için canlı hayvan pazarı kuruyoruz. Bu hizmetimiz faaliyete geçtiğinde Feke’ye önemli bir ekonomik hareketlilik kazandırmış olacağız” diye konuştu.