Adana merkez Seyhan ilçesi Gazipaşa Bulvarı, Stadyum civarındaki Vali Evi arkasında bulunan Yüce Erkek Kuaförü’nde, Gaziler Günü nedeniyle, 17 – 19 Eylül günlerinde tüm gaziler ile gazi babalarına ücretsiz saç kesim hizmeti veriliyor.

 

Yüce Erkek Kuaförünü işleten Ahmet ve Numan Yüce kardeşler, bu kampanyaya destek veren başta TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık ile Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Melahat Ongun ile kampanyaya öncülük eden Gazi Kuaför Cem İrik’e teşekkür etti.

 

Yüce kardeşler, “Bizim, onurlu, gururlu gazilerimiz için ne yapsak azdır. Onlar, albayrağımızı, vatan toprağımızı korumak uğruna, bacakların, kollarını, gözlerine, ellerini kaybetmiş kahramanlarımızdır. Onların sayesinde bu vatan topraklarında huzur içinde yaşayabiliyoruz. Bu kadar değerli olan gazilerimiz için biz de bir şeyler yapalım istedik. Bu nedenle de Gaziler Günü’nde, tüm gazilerimiz ile gazi babalarımıza ücretsiz saç traşı hizmete verme kararı aldık. Diğer esnaf kardeşlerimizin de Gaziler ve Şehitler Haftaları’nda benzer jestlerle gazilerimizi ve şehit yakınlarımızı mutlu etmelerini diliyor ve bekliyoruz. Bu vesileyle de gazilerimizi şükranla, şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz”dediler.