İMO Adana Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Berdan Dinçyürek, geleceğin inşaat mühendislerini ağırlamanın memnuniyetini dile getirdi. Dinçyürek, İMO Adana Şubesi çalışmaları hakkındaki aktarımlarının yanı sıra genç mühendis adaylarına, mesleki tecrübeleri ışığında yol gösterici bilgiler verdi.

BTÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Halil Gerek ise İMO Adana Şubesine, BTÜ inşaat mühendisliği öğrencileri için düzenlemiş olduğu toplantı için teşekkürlerini iletti. Öğrencilerin donanımlarını arttıracak olan mesleki ve sosyal katkıları almalarının önemine değinen Gerek, BTÜ’nin bu katkıyı vermeye devam edeceğini söyledi.

“BİRİKİMLERİMİZ ARTIYOR”
Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencisi, GençİMO üyesi Bulut Arslan da BTÜ öğrencilerine gençİMO’nun sürdürdüğü çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. İMO Adana Şubesi’nin her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Arslan, birey olarak mesleki ve sosyal alandaki birikimlerini artırdıklarını anlattı. Çukurova Üniversitesi öğrencisi ve gençİMO üyesi Mazlum Sevincek ise gençİMO’nun teknik gezilerini ve etkinliklerini içeren bir sunum yaptı.

İMO Adana Şube Üyesi Hakan Özbebek’in “Genç İnşaat Mühendislerine Tavsiyeler” konulu anlatımının ardından BTÜ öğrencilerine, İMO Yönetim Kurulu Üyeleri Berdan Dinçyürek, Abdullah Ayaydın, Volkan Engin, Suphi Civelek ve BTÜ öğretim üyeleri tarafından mesleğin simgesi baret verildi. Toplantı kokteylle sona erdi.