Törene Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av. Timur Ortatepe ve Av. Miyesser Ersalan Önenli ile çok sayıda davetli ve avukat katıldı.

Düzenlenen tören, Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ün konuşmasıyla başladı. Baro Başkanı ruhsat heyecanı yaşayan genç meslektaşlarını, ailelerini ve büro avukatlarını kutladı. Meslekte 24 yılı tamamlamasına rağmen bugün halen yeni ruhsat alan genç meslektaşlarıyla aynı heyecanı yaşadığını ifade etti. Yemin eden meslektaşlarının mesleğimize, adalete ve hukuka katkı sağlayacaklarına olan inancını belirtirken, meslek yeminlerinin hayırlı olmasını ve mesleklerinde başarılı olmalarını diledi.

TERİM AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, geçmişte Türkiye A Milli Futbol Takımını da teknik direktör olarak çalıştıran, milli formayı da bir çok kez giyen Adanalı spor insanı Fatih Terim’in, dün vefat eden babası Talat Terim’in (94) Asri Mezarlık’taki cenaze törenine katıldığını belirterek Talat Terim’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine de sabır diledi.

“CMK ÜCRETLERİ HESAPLARA GEÇECEK”

CMK ücretleriyle ilgili meslektaşlarına ödemelerde son dönemde yaşanan gecikmeye de değinen Baro Başkanı Av. Veli Küçük, bu sorunun 2018 yılının bütçe aktarımı ve Meclis görüşmelerinin gecikmesinden kaynaklı olduğunun belirtildiğini, 1 ay 13 gün sonra bu sorun çözüldüğünü ve biriken CMK ücretlerinin en geç bir hafta içerisinde meslektaşlarının hesaplarına geçeceğini kaydetti.

Konuşmanın ardından toplu halde yemin eden genç meslektaşlarımız; Tülay Ercelan, Yunus Cingöz, Neriman Demirci, Meral Uludağ, Yunus Sarı, Ömer Fırat Doğan ve Cahit Atak avukatlığa başladı. Genç avukatlarımız cübbelerini yanlarında staj yaptıkları büro avukatları; Av. Remziye Arslan Kaya, Av. Kemal Koyuncu, Av. Züleyha Atilla Akın ve Av. Öner Hasanefendioğlu’nun elinden giydiler.

Tören fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.