Baro Başkanı Av. Veli Küçük, yaptığı konuşmada genç meslektaşlarını kutladı ve keyifli bir meslek hayatı diledi. Ruhsat heyecanı yaşayan genç meslektaşlarının başta aileleri olmak üzere kendisine emek ve destek veren başarılı ve örnek alınan kıymetli büroların avukatlarına ayrı ayrı teşekkür etti.  Baro Başkanı Av. Veli Küçük, genç meslektaşlarına ayrıca tavsiye ve temennilerde bulunarak, Meslek Etiği ve Meslek Kurallarına riayet etmelerini istedi.

Adana Barosunun hak ve özgürlüklere, hukuk devleti kavramına, demokrasiye olan bağlılığı ile Cumhuriyetimizin değerlerine,  Atatürk İlke ve Inkılaplarına sahip çıkmasıyla haklı bir gurur yaşadığını ifade etti. Adana Barosunun 2650 avukat sayısıyla Türkiye'nin altıncı büyük barosu olduğunu belirten Av. Veli Küçük, , "Barolar sadece kalem ve özlük işlerini takip eden kurumlar olamazlar. 95 yıllık baromuzun sürecinde hukuk kavramının işlevselleşmesi ve yaşama geçme noktasında çok önemli mücadeleler verdik, vermeye de devam etmekteyiz. Sizler, bugün aldığınız bu ruhsat ile meslektaşlarınızın tamamını temsil edeceğinizi asla unutmayın. Bu mesleğin kutsallığını, saygınlığını daha da ileriye taşıyacağınıza inancım tamdır. " diye konuştu.

Genç hukukçulara cübbelerini yanlarında staj yaptıkları büroların avukatları Av. Ali Çaldır, Av. Miyesser Ersalan Önenli ve Av. Lokman Hakim Temur giydirdi.  Baro Başkanı Av. Veli Küçük'ün yanı sıra törene, Baro Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz, Baro Saymanı Av. İlknur Önal, yönetim kurulu üyeleri Av. Timur Ortatepe, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av. Nevzat Elçi ve Av. Mert Kuşdemir, ruhsat alan genç avukatların aileleri, ve sevenleri katıldılar.