Güzel havanın da etkisiyle deniz kenarında  eğlenceli oyunlar ve gösteriler ile dolu dolu geçen şenlik için Türkiye’nin birçok üniversitesinden gelen Gıda Mühendisleri ve Gıda Mühendisi adayı öğrencilerin coşkusu görülmeye değerdi.

Deniz kenarında gerçekleştirilen etkinlik, halat çekme, çuval yarışı ,canlı langırt, kumdan heykeller , beach volley, zumba gösterileri ve konserler ile tamamlandı Havanın güzel olmasını fırsat bilen öğrenciler soluğu denizde alırken yarışmalarda birinci olan üniversitelere de madalyaları takdim edildi.


Etkinliğe katılan Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal Türkiye’nin bir çok ilinde öğrenim gören Mühendis adayı arkadaşlarımızı Karataş’ta ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken  ilçemize canlılık kattığını  belirterek,etkinlikte emeği geçen Gıda Mühendisleri Odası Adana Şubesine teşekkürlerini iletti 

Gıda Mühendisleri Odası Adana Şube Yön.Kur. Bşk. Şehmus ALPARSLAN; Gelenekselleşmiş Mayıs Şenliğinin 14.sünü Adana Şube olarak üstlenmiş olmanın gururunu yaşadıklarını ve  şenliğe değişik illerden  gelen katılımcıların Adana’dan mutlu ayrılmaları için her türlü çabayı göstermeye çalıştıklarını belirtirken , şenliğin gerçekleşmesinde katkısı bulunan Seyhan Belediye Başkanı Sn. Zeydan KARALAR ile ev sahipliğimizi ve şenliğin planlanması ve düzenlenmesi aşamasında her türlü sorunumuzla ilgilenen Karataş Belediye Başkanı Sn. Boğaçhan ÜNAL’a teşekkürlerini ifade etti.


TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Başkanı Yusuf SONGÜL ise yaptığı kısa konuşmasında; bu tür etkinliklerin Gıda Mühendisleri ve Gıda Mühendisi adaylarının bir araya gelerek tanışmalarını, birlikte zaman geçirmelerini ve mesleki dayanışma duygularını geliştirmeyi amaçladığını belirterek , şenliğe katılan ve düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.