Adana Gündoğdu Koleji’nin (AGK) yardımseverliği ile tanınan kurucu başkanı Yunus Gündoğdu, ihtiyaç sahibi öğrencilere sevgi elini uzattı.
Yunus Gündoğdu, kendine gelen “Tufanbeyli ilçesindeki bazı öğrencilerin ayakkabı ve monta ihtiyacı var” şeklindeki telefon üzerine hemen harekete geçerek “Ne yapmam gerekiyorsa söyleyin hemen yapalım. Çocuklarımız üşümesin yeter. Onlara her şey feda olsun” dedi.
Yardımcılarına talimat veren Yunus Gündoğdu’nun Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gönderdiği 132 çift ayakkabı ile 135 adet kaban Tufanbeyli ilçesi Doğanlı İlköğretim okulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi kız ve erkek öğrencilere dağıtıldı.   İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü (İl Proje Koordinatörü) Recai Ardıç, Tufanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Bilge, Doğanlı İlkokulu Müdürü Fahri Dural ve Öğretmenlerin katılımıyla ayakkabı ve montların öğrencilere dağıtım yapıldı.

Hiçbir çocuk üşümesin
Yunus Gündoğdu, böyle bir konunun içinde olmaktan mutlu olduğunu belirterek, “Gücü olan herkesin elinden geldiği kadar ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardım elini uzatması gerekiyor. Okulumuz ve ben sosyal konularda çok duyarlı ve hassasız. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bu çocuklarımızın ihtiyaçlarına köprü olması bizleri bundan haberdar etmesine çok sevindik. Hiçbir çocuğun üşümesini istemiyoruz” dedi.