İftar sonrası yaptığı konuşmada Adana’ya hizmetin önemli bir sorumluluk ve büyük bir dava olduğunu ifade eden Başkan Sözlü, Ramazan ayında tutulan oruçların yanıbaşımızdaki coğrafyada akan kan ve gözyaşının son bulmasına vesil olmasını dilediğini vurguladı.
 
‘’FİTNE VE FESATTAN UZAK HİZMETLERİMİZLE ADANALININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ’’
 
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, orucunu ASKİ şantiye alanında personelle birlikte açtı. İftar programında konuşan ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, mübarek bir ramazan akşamında ASKİ personelleri ile iftarda buluşmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ‘’Daha nice ramazanlarda sizlerle birlikte olmayı, Adana'ya şerefle hizmet etmeyi temenni ediyorum. Dedikodudan, fitneden, fesattan uzak, birlik ve beraberlik içerisinde Adanalının yüzünü güldürecek hizmetleri hayata geçirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşamak isterim’’ dedi.
 
 
‘’ASKİ, TÜRKİYE’DE EN UZAK YERLERE ULAŞAN SU VE KANALİZASYON İDARESİ’’
 
İftarda personelleriyle buluşan Başkan Sözlü,  ASKİ’nin Türkiye içinde su ve kanalizasyon idaresi kıyaslaması yapıldığında belki de en uzak yerlere ulaşabilen su ve kanalizasyon idaresi olduğunu ifade ederken Adana’ya hizmetin önemli bir sorumluluk ve büyük bir dava olduğunu vurguladı.
 
‘’BİZİM GÖNÜLDAŞLIĞIMIZ VERİMİ ARTTIRMAYI TEŞVİK ETMELİ’’
Kente hizmet ortak kaygısında buluşan tüm mesai arkadaşlarını dava arkadaşı olarak gördüğünü söyleyen Başkan Sözlü, ‘’Bizim gönüldaşlığımız daha çok çalışmayı ve verimi artırmayı teşvik etmeli. Haksızlığa sebep olacak her türlü davranışa karşıyız’’ dedi.
İftar programı sonunda Başkan Sözlü ve ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu iftara katılan personellere elleriyle Adana karpuzu ikram ettiler.