Çukurova Gazeteciler Cemiyeti eski Genel Sekreteri Mustafa Gümüşdamla vefatının 4.yıldönümünde, Asri Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

Ailesi tarafından düzenlenen anma törenine; Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Av.Yusuf Akıncı, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, TGS Adana Şube Başkanı Salim Büyükkaya, ÇGC Yönetim Kurulu üyeleri ve gazeteciler katıldı.

Törende konuşan ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, her yıl rahmetle andıkları Mustafa Gümüşdamla’yı unutmalarının asla mümkün olmadığını söyledi. Esendemir, “İnsanlığı, dürüstlüğü, çalışkanlığı, ilkeli duruşu ve yardımseverliğiyle gönüllerde yer eden Gümüşdamla, hiçbir zaman dostlarına, arkadaşlarına ihanet etmedi. Sevgili Mustafa Gümüşdamla’yı her geçen gün artan özlemle arıyor ve rahmetle anıyoruz. Mustafa Gümüşdamla’yı hiçbir zaman unutmayacak ve unutturmayacağız. Ruhu şad olsun” dedi.

Daha sonra merhumun ruhuna ithafen Zeki Uyanık ve Haluk Yılmaz Erdoğan tarafından Kur’an-ı Kerim ve dualar okundu. Gazeteci arkadaşlarının yalnız bırakmadığı anma töreni sonunda, merhum Mustafa Gümüşdamla’nın eşi Hilal Gümüşdamla, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.