Mahallesinin sorunlarını, taleplerini Canlı yayında ÇukurovaTürk TV’de anlatan Kozan-İdem Mahallesi Muhtarı Gürset Yalçın “En önemli sorunumuz Kötüdere’nin üzerindeki 2 köprünün görevini yapamaması. Çökük durumda. Yağışta alttan su geçmediği için sel oluyor. Bunun yapılmasını istiyoruz.” Diye konuştu.

“BÜYÜKŞEHİR’DEN HİZMET ALIYORUZ AMA, KOZAN BELEDİYESİ’NDEN ALAMIYORUZ”

Kozan Belediyesi’nden hizmet alamadıklarını vurgulayan Muhtar Gürset Yalçın şöyle konuştu;

“Büyükşehirin Mahallemize hizmetlerinden genelde memnunuz. Ancak Temizlik konusunda sıkıntımız var. Kozan Belediyesi sorumluluk alanındaki bu işi yapmıyor. Çöp konteynerları bile yok. Bütünşehir yasası benim açımdan da iyi olmadı. Daha önce kaymakama gidip işimizi yaptırmak için başvururduk. Sıraya alırlardı. Ve günü gelince yapılırdı. Şimdi kimin peşine düşeceğimiz de belli değil”

“SEYHAN VE ÇUKUROVA BELEDİYELERİ DE MAHALLEME DESTEK VERİYOR”

Kendi işleri kendilerinin çözdüğünü anlatan Kozan-İdem Mahalle Muhtarı Gürset Yalçın sözlerini şöyle tamamladı;

“Mahallemizde imece usülü işlerimizi kendimiz yapmaya çalışıyoruz. Eksiğimiz olunca, yardım talep ediyoruz. Bu konuda Seyhan Belediyesi düzenli olarak geliyor, Camimizi tertemiz ediyor. Bize destek oluyor. Çukurova Belediyesi de bizim Masa Sandalye gibi ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Halkımıza yardımcı oluyor. Onlara teşekkür ederim. Büyükşehir bürokratlarının da Muhtarların telefonlarına çıkmasını istiyorum. Kendimize birşey istemiyoruz. Halk için arıyoruz. Böyle yaparak Başkan Hüseyin Sözlü’ye zarar veriyorlar”