Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Hamdili mahallesinde yapımı devam eden yol çalışmalarını inceledi ve Fen işleri müdürü Mustafa Korkmaz’dan yol çalışmaları hakkında bilgi aldı

 Başkan Alemdar Öztürk Bütünşehir yasası ile köylerin mahalleye dönüşmesi ile hizmet alanlarının genişlemesine rağmen hizmetlerin aksamadan aralıksız olarak devam ettiğini belirtti ve çalışmalarının kesintisiz olarak devam ettiğini söyledi.

 HAMDİLLİ COCUK ÇOCUK OYUN PARKI VE

 FİTNESS GRUPLARI VATANDAŞLARIN HİZMETİNE GİRDİ

Ceyhan Belediyesi tarafından Hamdili  Mahallesi’ne kazandırılan parka çocuk oyun grupları ve fitness grupları monte edildi.. Parkta yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Park ve Bahçeler Müdürü Attila Keskin’den çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.

Yaklaşık 1 dönümlük alan üzerinde yürütülen park ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasının ardından çocuk oyun grupları ve fitness grupları da monte edildi.

ÖZTÜRK AMACIMIZ CEYHAN’A HİZMET ETMEKTİR

Konuyla ilgili olarak konuşan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk “ Hamdilli mahallemizde yapımına başladığımız parkı Allah’ın izniyle bitirdik. Çevre düzenlemesini de tamamladık. Ekiplerimiz parkımıza fitness grubu ve çocuk oyun grupları da monte etti. Parkımız vatandaşlarımızın hizmetine girmiştir.” Amacımız Ceyhan’a hizmet etmektir diye konuştu.