Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her yıl binlerce çocuğun yüzme öğrendiği tesise ziyarette bulunarak çocukları sevindirdi.  Çocukların, “En büyük başkan bizim başkan” sloganı ve alkışlarıyla karşılanan Çetin, “Bu sene bu muhteşem tesiste yüzmeyi öğreneceğiz ve o kollukları çıkarıp atacağız. Bütün amacım sizleri daha mutlu görmek” dedi.

 ÇOCUKLARDAN BAŞKAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR

 Çukurova Belediyesi Hayalpark Tesisleri’nde yaz aylarında gerçekleştirilen yüzme kursları bu yıl da devam ediyor. Hayalpark Açık Yüzme havuzlarında kayıtların hala devam ettiği yüzme kurslarında, eğitim 5 Haziran Pazartesi günü başladı.  Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her yıl binlerce çocuğun yüzme öğrendiği tesise ziyarette bulunarak çocukları sevindirdi. Çocukların, “En büyük başkan bizim başkan” sloganı ve alkışlarıyla karşılanan Çetin, havuza gelen velilerle teker teker selamlaştı. Fotoğraf çektirmek için sıraya giren çocuklar, Başkan Çetin’e yüzme öğrenme fırsatını yarattığı için teşekkür etti.

ÇETİN “YÜZME ÖĞRENİP KOLLUKLARI ATACAĞIZ”

Çocuklarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Soner Çetin, “Çocuklarımızı böyle cıvıl cıvıl görmek ne güzel. Bu sene her yıldan biraz daha fazla talep var. Burada binlerce çocuğumuza yüzme öğretiyor ve boğulmaların önüne geçmeye çalışıyoruz” dedi.  Uzman hocalarla çocukların çok kısa sürede yüzme öğreneceğini ifade eden Çetin, “Bizim zamanımızda böyle imkanlarımız çok fazla yoktu. Köylerde, su kanallarında kendi çabamızla yüzme öğrendik. Bizim öğretmenlerimiz yoktu, kurslar yoktu. O zamanlar imkanlar sınırlıydı. Sizler çok şanslısınız. Böyle güzel bir tesisiniz ve uzman hocalarınız var. Bu imkanlarla inanıyorum ki çok kısa zamanda yüzme öğreneceksiniz. Bu sene yüzmeyi öğreneceğiz ve o kollukları çıkarıp atacağız. Benim bütün amacım sizleri daha mutlu görmek. Bu kursu karne hediyesi olarak kabul edin. Yeni sezonumuz hayırlı uğurlu olsun. Hepinize başarılar diliyor, gözlerinizden öpüyorum” diye konuştu.