Esnaf ziyareti esnasında Seyhan’ın güney mahallelerinin kalkınması için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, gerçekleştirilen projelerle Adana’nın gelecek yüz yılını inşa ettiklerini aktardı

 ‘’ADANA, YAŞADIĞI YERDEN HAZ DUYAN İNSANLARIN ŞEHRİ OLMALI’’

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, merkez Seyhan ilçesi Bakım Yurdu Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Haftanın ilk günü mesaiye esnafları ziyaret ederek başlayan Başkan Hüseyin Sözlü, Seyhan’ın güney mahallelerinin kentin genelindeki gelişerek değişimin içerisinde yer alması için çabaladıklarını, Büyükşehir Belediyesi olarak Adana’daki öncelikli gayelerinin Adana’nın yaşadığı yerden haz alan insanların şehri haline gelmesi olduğunu belirtti.

ESNAFIN SORUN, TAKTİR VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Bakım Yurdu Caddesi’ndeki esnafları ziyaret edip işlerinde kolaylıklar, bol kazançlar dileyen Başkan Hüseyin Sözlü, esnafların sorun ve taleplerini dinledikten sonra Yeşilyuva Mahalle Muhtarlığı’nı ziyaret etti. Mahalle muhtarı ile bir süre mahalle sakinlerinin taktir ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Hüseyin Sözlü, Seyhan ilçesine dair projelerinden bahsetti.