Müftü Söğüt’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Sözlü, “bir önceki müftümüz, Halil Şekerci beyin İstanbul Esenler ilçe Müftülüğü’ne atanmasının ardından ilçemizdeki yeni görevine başlayan Müftümüz Sayın Nazmi Söğüt beye görevinde başarılar diliyorum. Ceyhan Belediyesi olarak ilçe müftülüğümüzün çalışmalarına ve hizmetlerine hep destek verdik. İnşallah bundan böyle de desteklerimizi ve işbirliğimizi sürdüreceğiz. Ben Sayın Söğüt’ün ilçemize başarılı hizmetler kazandıracağına inanıyorum.” Dedi

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Nazmi Söğüt ise Ceyhan Belediyesi’nin müftülük hizmetlerine destek veren bir kurum olduğunu hatırlatarak “ şahsım ve kurumum adına Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü beye bu nazik davranışından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler kamu görevlisiyiz. Dün Çorlu’daydık bugün Ceyhan’dayız. Önemli olan görev ve sorumluluğumuzun bilincinde hizmetlerimizi yerine getirmektir.” Diye konuştu.

 

Ziyarette Ceyhan Belediyesi Özel Kalem Müdürü İsmail Taymaz, Temizlik İşleri Müdürü Amir Sarı, Mezarlıklar Müdürü Çelebi Akkuş ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa İlhan da hazır bulundular.