Rıza Salih Saray Kapalı Yüzme Havuzu’nda 5-16 yaş grubu yüzme öğrenmek isteyen birinci etap öğrencileri bir araya geldi.

Yüzme Havuzları Amiri Selçuk Babacan, Atatürk,100. Yıl ve Rıza Salih Saray Kapalı Yüzme Havuzu’nda günde 3’er seans olarak gerçekleştirilen yaz kursunun ilk etabına 250 kursiyerin katıldığını söyledi.

Kurslara katılımın yüksek olduğunu belirten Babacan "Öncelikle, bizlere iyi bir çalışma ortamı sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak teşekkür ederiz.  İl Spor Merkezi’ne katılan öğrencilerin istekli olması bizleri gelecek adına umutlandırıyor. Velilerin çabaları da bizi heyecanlandırıyor. Adana olarak altyapıya yatırımlarımız devam ediyor. Burada başarılı olanları kulüplerimize kazandıracağız” diye konuştu.

Kentin en hijyenik havuzlarına sahip olduklarını, yardımcı antrenörlerle birlikte 18 eğitici ve 5 cankurtaranın görev yaptığını ifade eden Babacan, “işimizi ciddiyetle yapıyoruz. Acemi kursuna gelen sporcularımızın tamamına yüzmeyi öğretiyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Babacan, ikinci etap kurslarının ise 9 Temmuz tarihin de başlayacağını ve kayıtların yüzme havuzunda devam ettiğini sözlerine ekledi.