Çukurova Belediyesi’nin klasiği haline gelen ‘Her Ayın 19’unda Saat 19’da’ etkinliğinin bu ayki konuğu olarak Çukurova’ya gelecek olan Başbuğ, “Atatürk’ü 20. Yüzyılın En Büyük Lideri Yapan Nedenler” söyleşisi ve imza gününde Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde Adanalılarla buluşacak.

İLKER BAŞBUĞ ADANALILARLA BULUŞACAK

Türkiye Cumhuriyeti 26. Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, Çukurova Belediyesi’nin her ay düzenlediği “Her Ayın 19’unda Saat 19’da” panelinin Aralık ayı konuğu olarak Adana’ya geliyor. 26’ncı Genelkurmay Başkanı olarak 30 Ağustos 2008 ile 27 Ağustos 2010 tarihleri arasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Komutanlığını yapan Org. İlker Başbuğ, Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan panelde, “Atatürk’ü 20. Yüzyılın En Büyük Lideri Yapan Nedenler” konulu bir söyleşi düzenleyecek.

HEM PANEL HEM İMZA GÜNÜ

26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, 19 Aralık Salı Saat 19.00’da Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezinde düzenlenecek olan panelde “Atatürk’ü 20. Yüzyılın En Büyük Lideri Yapan Nedenler” konulu bir konuşma yapacak. “Terör Örgütlerinin Sonu”,“20. Yüzyılın En Büyük Lideri: Mustafa Kemal” “20. Yüzyılın En Büyük Lideri: Atatürk”  “Suçlamara Karşı Gerçekler” , “Nasıl Bir Türkiye”  “Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler”  “Unutulan Ada Kıbrıs”  "15 Temmuz öncesi ve sonrası" “Sorunlarla Yüzleşmek”  adlı 9 kitabı bulunan Başbuğ, düzenlenecek panel öncesi Orhan Kemal Kültür Merkezi fuaye alanında okurlarıyla buluşacak. “Atatürk’ü 20. Yüzyılın En Büyük Lideri Yapan Nedenler” konulu söyleşi öncesi okurlar Başbuğ ile bir araya gelerek kitaplarını imzalatabilecekler.

“ATATÜRK’ÜN İZİNDEN GİDEN HERKESİ BEKLİYORUZ”

“Her Ayın 19’unda Saat 19’da” paneli kapsamında İlker Başbuğ’un Adana’ya gelecek olmasının kendilerini gururlandırdığını ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Her Ayın 19’unda Saat 19’da etkinliğimizde, İlker Başbuğ gibi Atatürk’ün izinden yürüyen ve ilkelerini savunan gazeteci, yazar, çizer herkesi vatandaşlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz. 26. Genelkurmay Başkanımız İlker Başbuğ’un Çukurova’mıza gelecek olması, Adana’da büyük bir heyecan yarattı. Çukurova’da yapacağımız programa halkımızın çok büyük ilgi göstermesini bekliyoruz. Tüm Adanalı hemşehrilerimi, Atatürk’ün izinden giden tüm vatandaşlarımızı bu muhteşem etkinliğe davet ediyoruz” dedi.