ADANA – İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve genç-İMO üyeleri, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ABTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile buluştu.
KAMU VE ÜLKE YARARI VURGUSU
ABTÜ’de düzenlenen tanışma ve kaynaşma toplantısında konuşan İMO Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, Oda çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Mesleki ve teknik tecrübelerini ve tavsiyelerini de paylaşan Kaya; İMO’nun, kamunun ve ülkenin yararları, mesleğin gelişmesi, meslek mensuplarının yetki ve çıkarlarını korumak bakımından gerekli görülen tüm çalışmalarda bulunduğunu vurguladı. İMO’nun mühendislik alanındaki gelişmeleri ülke çıkarlarına uygun bir biçimde yaygınlaştırmaya çalıştığını kaydeden Kaya, “Geleceğin inşaat mühendisleri siz öğrencilerin Odamızı ve mesleğimizi yakından tanımanızı sağlamak, mesleki ve toplumsal konularda donanımınızı artırmak için şubemiz her türlü desteği vermeye hazırdır” diye dedi. Öğrencileri, İMO Adana Şubesi’ne davet eden Kaya, öğrencilere kendilerini geliştirecek adımlar atmalarını, etik ilkelere bağlı kalmalarını tavsiye ederek öğrenim hayatlarında başarılar diledi.
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
Toplantıda ayrıca İMO Adana Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Hıdır Çak, A.Berdan Dinçyürek ve Leyla Tan ile İMO Araştırma Görevlisi Gizem Cansu Ağlagül de kendilerini tanıttı, çalışmaları hakkında bilgi verdi, öğrencileri genç-İMO’ya üye olmaya çağırdı. 
BARET TAKTILAR
İMO-ABTÜ buluşmasında öğrencilere araştırma ve geliştirmeyi öğütleyen ABTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Faruk Fırat Çalım ile Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Baran Aydın da mesleki gelişimin, tecrübe paylaşımının önemini vurguladı.  Toplantının son bölümünde ABTÜ’lü yeni öğrencilere mesleğe ilk adımlarını temsilen mühendislik bareti takıldı.