Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi, üyeleriyle dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak adına ‘İMO Halil İbrahim Özbalaban Koruluğu’nda piknik düzenledi.
İMO’da 1996-2000 yılları arasında iki dönem yönetim kurulu üyeliği yaptıktan sonra 2001 yılında hayatını kaybeden H.İbrahim Özbalaban adına yapılan korulukta düzenlenen pikniğe yoğun katılım gerçekleşti.
İMO’nun Adanalılar’ın genelini ilgilendiren sorunlara çözüm önerisi sunmanın yanında sosyal etkinliklere de olabildiğince ağırlık verdiğini belirten İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, “İMO Halil İbrahim Özbalaban Koruluğu bizim için son derece önem taşıyor. Halil İbrahim Özbalaban ağabeyimiz odamıza ve inşaat mühendisliği mesleğine güzel hizmetler sundu. Şube hizmet binamızın yapımında emeği geçen Özbalan, çevresi tarafından sevilen bir insandı. Birçok insanın iş sahibi olmasına da vesile olan Özbalaban’ı rahmetle anıyoruz.
 İMO logomuzun yer aldığı koruluk dizaynını yapan Nebil Yengüner’e de teşekkür ediyoruz” dedi.
O ŞİMDİ İNŞAAT MÜHENDİSİ
Biçer, koruluğun 2001 yılındaki açılışında makas tepsisini tutan ve o tarihlerde ortaokul öğrencisi olan Vahide Nazar Yengüner’in bugün İMO üyesi bir inşaat mühendisi olmasından duyduğu mutluluğu da paylaştı. İMO Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve şube üyelerinin katıldığı piknikte, koruluğa adı verilen Halil İbrahim Özbalan’ın ailesi de hazır bulundu.