Türkiye Milli Takımlar Teknik Direktörü, ‘İmparator’ lakaplı, Adanalı futbol adamı Fatih Terim, Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD) konuğu olarak bugün memleketi Adana’ya gelecek. Adana’nın en etkin sivil toplum kuruluşu olan Çukurova GİAD’ın Başkanı Ömer Faruk Sakarya, kariyerinde büyük başarılar elde etmiş lider olarak davet ettikleri Terim’in ‘Liderlik ve Başarı’ konulu konuşma yapacağını bildirdi.

Çukurova GİAD, Adana’yı yine hareketlendirecek, yine gündem yaratacak, yine Adana’nın sesi olacak. 170 üyesi bulunan, üyeleri 20 bin kişiyi istihdam eden ve Adana ihracatının 5’te 1’ini gerçekleştiren Çukurova GİAD, Gelişim Atölyesi toplantıları kapsamında, bu kez, futbolun büyük ismi olan Fatih Terim’i, liderlik yönüyle Adana’da konuk edecek. Yaklaşık 600 kişinin izleyeceği toplantı bugün (20 Ekim) yapılacak. ‘Liderlik ve Başarı’ konulu toplantı saat 18.00’de başlayacak. İtalya’nın devlet nişanı Commendatore unvanı alan ilk Türk teknik direktör olan Fatih Terim’in Adana’daki toplantısına ilgi büyük. Toplantı, Çukurova GİAD üyelerinin yanı sıra, tüm Adanalılara açık ve ücretsiz olacak, ancak, toplantıya katılım teyidi vermek, derneğin 4571711 numaralı telefonundan akreditasyon yaptırmak gerekiyor.

ADANA’NIN MARKA İSMİ

Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Adana sevdalılarının kurduğu, kalbi Adana için atan üyeleri bulunan derneklerinde Adana için projeler yapmayı sürdüreceklerini söyledi. Adana iş dünyasında, ticaretinde de etkin olan Çukurova GİAD’ın Adana için çözümler üreten, projeler geliştiren dernek olduğunu hatırlatan Sakarya, “Fatih Terim, hocamız futboluyla tanınmış olmakla birlikte, büyük başarılara imza atmış bir kişi. Kendisi futbol adamı olarak değil, liderlik yönüyle konuğumuz olacak. Adana’nın yetiştirdiği marka bir isim olan Fatih Terim, ‘liderlik ve başarı’ konulu konuşma yapacak. Liderliği Fatih Terim hocamızdan dinleyeceğiz” dedi.

ADANA’DA DEV ORGANİZASYON

Çukurova GİAD, Fatih Terim’in katılacağı Gelişim Atölyesi toplantısının bitiminin hemen ardından bu kez 4’üncü Çukurova SUMMIT için çalışmaya başlayacak. Dünya kenti Adana için, çağdaş kent Adana için çalışan, daha önce 3 kez gerçekleştirdiği Çukurova SUMMIT ile Adana’nın sesinin sınır ötesinde duyurulmasını sağlayan Çukurova GİAD, toplantı serilerinin sonuncusunda büyük yankı uyandıracak isimleri Adana’ya getirecek. Bu organizasyon hakkında bilgi veren Başkan Ömer Faruk Sakarya, “2012’den bu yana Nouriel Roubini, Gerhard Schröder, David Miller ve Ken Livingstone gibi önemli isimleri konuk ettiğimiz ekonomi zirvesi toplantılarımız kapsamında 20 Ocak 2015 tarihinde çok önemli konuklarımız olacak. Tüm gün sürecek olan 4’üncü Çukurova SUMMIT’in ilk oturumunda ABD Başkanı Barack Obama'nın danışmanı, Nobel ödüllü ekonomist Joseph Stiglitz konuşacak. Diğer oturumlarda yine detaylarını sonra açıklayacağımız, adları duyulduğunda memleketimiz için (Büyüksün Adana) dedirtecek, büyük yankı uyandıracak kişiler bulunacak. Dünyaca ünlü başka bir ekonomist, Türkiye’den büyük firmaların CEO’ları, ekonominin önemli bürokratları Adana’da ekonomiyi konuşacak. Sadece Türkiye değil, dünya Adana’yı konuşacak” dedi.